Нові надходження підручників
жовтень 2021
621.791(075)
Б 95
Биковський О. Г. Зварювання, різання й
контроль якості під час виробництва металоконструкцій: підруч. для здобувачів проф.
(проф.-техн.) освіти. – Київ: Основа,
2021. – 400
с.: іл., фот.
У підручнику
виствілено технологію зварювання і термічного різання, розглянуто сучасне
вітчизняне й імпортне устаткування для цих видів обробки.
Наведені
відомості із суміжних галузей знань (матеріалознавчтво, електротехніка, фізика
тощо) сприятимуть кращому розумінню суті процесів, що відбуваються в
оброблюваних матеріалах під час їх нагрівання й прийомівзварювання й термічного
різання.
Автором
зібрано і систематизовано інформацію про сучасні найбільш поширені способи
зварювання і різання деталей та вузлів із різноманітних металів і надано
рекомендації щодо техніки і технології їх виготовлення.
622.2(075)
Г51
Сиротюк В.
Г., КуліченкоЮ. І., Янюк Т. С. та ін. Гірничі роботи: підруч. для здобувачів проф. (проф.-техн.) освіти.‒ Чернівці: «Букрек», 2021. ‒ 136с.: іл.
Підручник
відповідає навчальній програмі та перелікові фахових компетенцій Державних
стандартів професійної (професійно-технічної) освіти з професій «Гірник з
ремонту гірничих виробок», «Гірник очисного забою», «Гірник підземний»,
«Електрослюсар підземний», «Прохідник», «Машиніст електровоза», «Люковий
(гірничі роботи)», «Машиніст бурової установки», «Машиніст
навантажувально-доставочної машини», «Машиніст скреперної лебідки»,
«Кріпильник».
Нвчальне видання виствілює теореичні засади предметів
«Основи гірничої справи» і «Слюсарна справа», зокрема базові відомості про
розробку родовищ, способи видобування, проведення гірничих виробок, кріплення,
інформацію щодо слюсарних інструментів, обладнання, механізмів і машин та ін.
Підручник призначений для
здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти виробничого напряму, також
може бути корисний студентам закладів вищої освіти та інженерно-технічним
працівникам промислових підприємств.
339.166.82:
658.8-051(075)
Ж
34
Жарікова Л. Інтегрований курс
підготовки продавця продовольчих товарів:
підруч. для здобувачів проф. (проф.-техн.) освіти/ Людмила Жарікова, Надія Ломакіна.
– Київ: Грамота,
2021. – 176
с.: іл., фот.
Підручник відповідає навчальній програмі та переліку професійних
компетентностей стандарту професійної (професійно-технічної) освіти СП(ПТ)О
5220.G 47.1-2-2018 із професії «Продавець
продовольчих товарів».
У видані подано організацію торговельно-технологічного
процесу в магазинах продовольчих товарів у різних відділах торговельного
підприємства.
Для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти
та викладачів.
Немає коментарів:
Дописати коментар